plingpling

Vet inte vad jag tänker med egentligen? Sökte till en högskola i Sthlm, jag som inte ens gillar staden. Aja, det är konstvetenskap jag har sökt i alla fall och jag kommer säkerligen inte ens komma in. Sååååå shit the same.
Jag har inget kul att berätta annars, mer än att jag är ledig i princip varenda dag fram till vecka 18 nu. Rätt gött kanske, men jag orkar inte vara hemma och inte göra någonting. Kanske ska passa på att åka bort?

stonedoorgate

Sitter och väntar på mamma så hon kan hjälpa mig att hämta ner en klädstång från vinden. Just nu ligger alla mina kläder inknökade i garderoben och blir alldeles skrynkliga.
Ikväll sticker jag till Stenportsgatan och myser med Marie och Carl. Det blir nog nice!
Schlet

I don't like våfflor

Det är tydligen våffeldagen idag. Hatar våfflor, uääää! Ska nog köpa mig en påse chips och kolla på film istället, och göra lite läxor. Antikrundan är ju ikväll med, höjdpunkten på veckan ungefär.
Edit: Våffeldagen är visst imorgon.
hej jag är beroende av Bakery Story. 

It's a Jersey thing

Varför ser man så tydligt på folk när de kommer från Jersey? Sitter och kollar på Top Chef och då var det en kille med som jag tänkte "han måste komma från jersey", jag kollade upp och det gjorde han. De är inte så vackra alltså.

det gör ont att veta, men lika ont att undra

Rubriken ska jag ha som tatuering någonstans på kroppen har jag bestämt. Hur töntigt det än låter så tycker jag det är så bra sagt och så är det ju Håkan också. Wonderful!
Fick reda på att jag har sommarjobb idag förresten, det är skönt. Sista sommaren i Lidköping kommer jag få massa caaash! 
På tal om annat så bakade jag världens godaste vinbärspaj idag, så ni vet. Och mitt hår är gult för jag råkade felbedöma tiden på blekningen. Woopsie.
mina biceps är enorma

soligt

På lördagen låg termometern på plusgrader och jeansjackorna åkte på. Vi fick sånt där vårpirr i magen och vi strosade runt i Linné och tog oss ända bort till änderna i Slottskogen. Malin hade träningsvärk så vi tog spårvagnen hem, jag mötte upp Johan och vi åkte bort till Mariaplan och åt kebabtallrik på världens sunkigaste krog. Klockan var fem och gubbarna hällde i sig öl och krossade glas medans vi drack cola i ett hörn. Vi avslutade kvällen på en indisk restaurang för att sedan slänga oss i soffan framför Trainspotting med ett par bakfulla män och en skål popcorn.
Och så idag började min utbildning på Stena Line där jag ska jobba i sommar. Verkar helt megabra. Ska tatuera in två svalor på bröstet nu. Och ett ankare. Och en naken kvinna på armen. Kanske flames också. Eller en tribal.
Nej. Det får lov att tänkas på. Men ett ankare hade ju inte varit fel. Adjöss.
Började dagen med en nyttig frukost. Greeaaat, som Tony Tiger hade sagt.


Parmaskinkor

Hej hej, ta kort på mej. Snääälla. (Behöver solarium alt. Brun utan sol /Jenni)

Malin trodde hon hittat stålar men det visade sig vara en snobbig jävel som slängt sina näsdukar på marken.

Världsbäst

Sjöman

The Änd

bite hard

Sitter och lyssnar på Franz Ferdinand och dricker kaffe. Nu drar jag till skolan, hejdå!'

gemini

Tja!
Har knegat hela veckan och har inte haft tid eller ork att skriva blogg. Men nu är jag ledig och har all tid i världen. Johan och hans gubbar ska fira Irlands nationaldag ikväll (en ursäkt till att dricka öl) och jag lämnades ensam. Men eftersom jag faktiskt har ganska starka band till Irland (en kusin va) så borde jag också fira den här gröna dagen. Så jag tvingar Malin att fira denna högtid med mig ikväll och kul ska vi ha. Kanske drar på en dänga med Westlife nu när vi ändå är igång, dom är väl från Irland?
Oooh äta pastasås. För jag är en loser baby, har inga pengar.
(Denna text ska helst läsas med melodin till Becks/Markoolios låt Loser, tack)

Och så en annan dänga. Hej.

symfoni

Slutade tidigt idag så jag tog tillfället i akt och städade mitt rum lite. Det luktade "symfoni" i hela rummet sen och jag hade fönstren öppna för att vädra. Det var så varmt ute att jag inte frös det minsta! Go' sol.
Nu ska jag skriva en uppsats om etiska ord och grepp och sedan se på Bukowskis.
Hejdå
En bild på en del av mitt rum. Spana inte in min snygga sänglampa för mycket alltså.

14/3

Kommer med ett morgoninlägg här. En tant från hemtjänsten ringde imorse och det verkar som att jag har fått sommarjobb i sommar på hemtjänsten i Margretelund, det verkar kult.

Leave the body, leave the mind. Every promise, every place behind.

Vill skriva något jättedjupt och personligt men det är nog bäst att jag inte gör det. Äter kokosdrömmar och kollar på tv med mamma istället. Blöh!


gosa

Som sagt blev det lite firande igår för att Jenni fick jobb. Blev spotify och vin hela natten lång!


Lycklig tjej..

..Är jag nu. Har fått två jobb på loppet inom en vecka. Och båda tror jag kommer passa mig perfekt. Är så glad. Ville bara säga det. Ikväll kommer Malin och vi tänker fira med en box vin och gungig musik.

books

Fick hem lite böcker igår, har börjat läsa "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva" och den är faktiskt riktigt, riktigt bra!
Snart ska jag vandra mot tåget och ta mig till Göteborg.
Ciao!

cut cut

Har varit ledig idag så jag tog mig en promenad i lilla Filsbäck. Snart är flytten och det känns så jävla konstigt att flytta bort från sitt barndomshem, men sådant är livet! Beställde en klipptid också nästa vecka, mitt hår är verkligen sjukt slitet. Kommer säkert få klippa av 10 cm. Uää!
Nu ska jag ta och duscha lite och sedan se på Kvinnors hemliga liv. Tjollahopp!


baken

Idag har jag varit på arbetsintervju och imorgon ska jag på en till. Spännande!
Resten av dagen har mest spenderats i tvättstugan. Eller ja, inte hela tiden. Glömde av tvätten i maskinen och fick panik när jag två timmar senare kom på att dom fortfarande låg i. Och när jag kom ner hade någon lagt mina blöta kläder på golvet. Happ.
Blev lite gladare sen när solen stack fram över Göteborg och jag fick för mig att baka chokladbollar.
Om en timme börjar Sveriges mästerkock. Mitt favoritprogram, yeah.

tisdag

Huvudvärk, chips och "Halv åtta hos mig" kommer nog min kväll bestå av idag.


Bra skit som pappa visade mig idag.

8 mars

Är i Göteborgorgorgorg.
Solen skiner och jag har fixat massor idag. Ska snart kila ner på stan och kolla vårkläder va. Har ju faktiskt några slantar jag kan bränna.
Tavlan på bilden har min pojkvän målat. Den ska föreställa, hmm, en ros tror jag. Eller ett svart hål i ett moln. Eller en sockervadd med en rund fluga på. Det är iallafall konst mina vänner.
Och jag ser ganska rolig ut på sista bilden. Men det är enbart konst det med.

bland tomtar och troll

Hittade en bok i våran bokhylla idag som jag inte visste att vi hade. Har alltid älskat John Bauer men hade verkligen ingen aning om att en bok med hans målningar/teckningar var så nära.
Annars har jag inte så mycket mer att berätta mer än att det inte blev någon blekning idag och att jag är trött som en gnu.


On my way to the store yeah!

morrn

Godmorgon. Nästan uppe med tuppen. Har tvingat med min Vinningapolare för en svettrunda i skogen. Drömde nämligen inatt att någon sa att jag hade sladdriga ben som liknade ett par pungpåsar(??!). Eeh.
Så först frukost. Sen knyta på sig gympadojjorna.

mélancolique

Sims och The National är mina vänner ikväll, även om jag borde ta ett snack med min bekanta vän Läxan. Imorgon blir det utväxtblekning i alla fall! Kul att man kan glädjas åt något sådant litet.


kväll


Asch, så fint.

in the woods

Vaknade sent idag. Var nog bara tröttheten som spökade igår, idag mår jag mycket bättre. Ska snart ut på en promenad och sedan bänka mig framför tvn med min systers chokladmuffins och min gosiga katt.


a place called home

Nu var det ett tag sen jag skrev en rad eller två i den här bloggen. För er som saknat mig ber jag om ursäkt.
Jag befinner mig för tillfället hos mamma och har idag vaknat upp med Klaris och käkat indiskt med Malin. Håller också på att bli sjuk, grubblar över saker och googlar långa kärlekstexter.
Jag lovar att återkomma snarast. Hoppas kameran också hänger med.


Världens bästa lillebror som jag har kittlat sönder idag.

Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva

Sitter hemma och har sjukt tråkigt. Suttit framför tv:n med mamma hela kvällen, men så får det väl vara ibland antar jag. Imorgon kommer andra blogghalvan och umgås i alla fall och då ska vi äta min favoritmat, indiskt!



Saknar min katt Sigurd som jag har hemma hos pappa. Mjau.

geek

Hej första mars! Äntligen vår, även om jag hatar våren så har jag faktiskt längtat lite. Äckliga vårsol stick och brinn, tack!
Jag orkade inte gå till skolan idag, så jag satt hemma och kollade runt på olika skolor med konstnärliga inriktningar istället. De flesta ligger i Sthlm, inte min favoritstad direkt, men det ska nog gå ändå tror jag. Nyckelviksskolan är något som lockar bland annat, men verkar vara ganska svårt att komma in tyvärr. Får se vad händer helt enkelt, kanske ändrar mig igen. "Du är för spontan Malin" säger min mamma, hon har nog rätt.

Fick mina provbrillz idag förresten, är inte säker på vilka jag ska ha än. Här är ett smakprov i alla fall våra kära bloggläsare!





RSS 2.0