balls

Söndag = göra ingenting och bara störa sig på allt, t.ex. min dator (det är PC, så vad förväntar man sig egentligen) och att mina glasögon halkar ner på näsan hela tiden. Så jag tog tag i saken och beställde hem några schysst brillz från en hemsida. Får se om någon passar!
Sen var det ju så att jag hade tänkt se på TV4 Film ikväll och äta något onyttigt, men sen kom jag på att vi bara har en tv hemma och den är i mammas rum och mamma lägger sig vid 11, så ingen "Närkontakt av tredje graden" och "Gökboet" för mig. Mamma ville nämligen se Wallander och det har samma sändningstid som Närkontakten. Mitt liv suger!!!
Det blev onyttigt i alla fall, några stycken. Kokosen tog slut och jag orkade inte äta chokladbollar utan kokos, så jag gav resten av smeten till min äckliga bror.


Suburban war

Kom nyss hem från Göteborg, Jenni och Johan skulle ha finbesök så jag fick gitta hem.
Gårkvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt. Istället för tv-tittande och chokladmousse blev det stora mängder kir, familjegeni och deeptalk någonstans i Göteborg. Chokladmoussen böt vi ut till chokladpudding.

Nu sitter jag här med en lasagne i ugnen och funderar på att kanske ladda ner en bra film eller något. Tips uppskattas!



Jenni är söt

 


Köpte en kaffe och bulle innan jag klev på tåget, men bullen hann jag äta upp innan jag fotade.
Gött schleten är jag också



kubik

Min sjuka lilla pojkvän och jag var och fikade idag. Den "coola" italienaren i bak gör kaffet.
Ikväll blir det på spåret, chokladmousse och kir med den andra blogghalvan. Smaskens.

Rymd

Tjatja bloggen!
Sitter och hostar som en liten jude. Vill bara köra ner en galge i halsen och klia sönder hela svalget eller något.
Trots feber och hosta så kom My och Hilma hem till min boning igår och förfestade lite. Sedan gick vi på Onsdagsklubben där våran vän Olle spelade skivor och vi hade grymt kul faktiskt, sedan fick jag traska hem mitt i natten när det var ca 20 minusgrader. Inte så jättekul!


Två söta flickor.

Sprawl

Det händer lite dåliga grejer i mitt liv just nu, så har ingen direkt skrivarglädje.
Lämnar Lidköping så fort jag kan i alla fall, för här finns ingenting att ha. Skitliv.


städa

Nu ska det vaskas diskmedel på Amerikagatan 3. Jag är redo!

kir

I helgen skulle vi gått på Makthaverskan men det gjorde vi inte. Fattiga kyrkråttor som oss har inte råd att punga ut 80 kr till inträde. Så istället trängdes vi på Kino, åkte spårvagn och stod i kö till Röda Sten en timma i 15 minusgrader. Efter det åkte vi hem och åt ostbågar. Vi kom undan billigt och hade kul. Som en bra kväll ska vara helt enkelt.
Annars gillar vi att dricka kaffe, spela spel och klättra i berg här i Amerika.

Jag ska nog lyckas

Hej på er! Andra delen av Svart Kaffe här, det var jag som inte gjorde designen och lät Jenni göra allt. Tack för det!
Jag är då Malin, fyller 20 år i sommar och bor i en väldigt tråkig stad nedanför Vänern. Just nu håller jag och pluggar omvårdnad på Komvux men funderar på att hoppa av och söka lyckan i Göteborg, får se hur det går med det.
Vad ska man berätta mer? Jag gillar att spela Familjegeni och lyssna på musik. Helst sitter jag och dricker kaffe medan en bra vinylplatta spelas, t.ex. Håkan Hellström.
Ja nu vet ni lite om mig! Om det är något ni undrar så kan ni skriva en kommentar eller så, annars får ni nog lära känna mig lite mer under tiden ni läser bloggen och så.
Kastar in en bild på mig också så att ni vet hur jag ser ut, typ.


Första inlägget

Nu har jag suttit i tre timmar och försökt få ihop något som kallas bloggdesign. Dessa HTML-koder skulle kunna bli min död. Förstår inte ett dugg. Men ett resultat blev det, oavsett om det inte blev exakt som jag ville ha det. Så nu har Malin och Jenni en blogg att skriva på. En närmare presentation om oss själva kan vi ge er lite senare.

Så, det finns inte mycket mer än att säga välkommen till svartkaffetack.blogg.se. Vi dricker vårt kaffe svart.

RSS 2.0